Politica de retur | tirendo.ro

 

Politica de returnare

 

Informații despre drepturile dumneavoastră de anulare.

Sunteți îndreptățit să anulați acest contract în paisprezece zile calendaristice fără a oferi un motiv.

Pentru achiziționarea bunurilor, perioada de anulare este de 14 (paisprezece) zile calendaristice, începând cu ziua în care dumneavoastră sau o terță persoană numită de dumneavoastră, alta decât transportatorul, a luat in posesie bunurile. Dacă bunurile comandate sunt livrate in transporturi parțiale, perioada începe cu ziua primirii ultimului transport de bunuri; dacă in contractul pentru livrarea bunurilor se stipulează mai multe transporturi sau loturi parțiale, perioada începe cu ziua în care ultimul lot sau transport parțial a fost primit.

Pentru a vă exercita dreptul de anulare, trebuie să ne informați pe noi (SC Delticom OE SRL, Str. Popa Anca 3 300318 Timișoara România, E-Mail: support@tirendo.ro) referitor la decizia dumneavoastră de a anula acest contract, oferind o declarație clară referitor la acest fapt (ex. prin poștă sau e-mail). Puteți folosi formularul atașat standard cancellation form care, totuși, nu este obligatoriu.

Este suficient ca dumneavoastră să trimiteți notificarea de anulare în timp util pentru a se conforma cu limita de timp.

Consecințele anulării

Dacă anulați acest contract, vă vom restitui orice plăți am primit de la dumneavoastră fără întârziere și nu mai târziu de paisprezece zile de la data primirii notificării de anulare, incluzând toate costurile de livrare (cu excepția costurilor adiționale, în cazul în care ați optat pentru un alt tip de livrare decât livrarea standard). Pentru scopuri de rambursare, vom folosi aceleași mijloace de plată pe care dumneavoastră le-ați folosit în tranzacțiile originale, cu excepția cazului în care se convine altfel în mod expres; sub nicio formă nu veți fi taxat extra pentru această rambursare.

Noi colectăm bunurile de la dumneavoastră.

Noi suportăm costurile pentru returnarea bunurilor.

Pentru o deteriorare a bunurilor, dacă există una, veți plăti o compensație dacă deteriorarea rezultă din tratamentul lor inutil, după examinarea condiției, caracteristicilor și funcționării lor.

Sfârșitul informațiilor referitoare la drepturile anulării.

 

Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.ro Tel: 021 - 9551