Presă - Tirendo.ro | tirendo.ro

Despre Delticom OE

SC Delticom OE SRL este un magazin online european, pentru anvelope și accesorii de autoturisme. Pentru a putea oferi continuu cele mai bune servicii, Delticom OE se bazează pe o echipă dinamică de experți experimentați din această industrie, profesioniști de Internet și specialiști în anvelope.

Scopul este acela de a oferi profesionalism, pasiune și inovație clienților, împreună cu o experiență de achiziționare nouă și simplă, precum și un raport remarcabil între preț și performanță. Noi ne concentrăm pe calitate, viteză și un serviciu de relații cu clienții bazat pe competență.

Istoric

21 martie 2012 a marcat istoria Delticom OE: în această zi s-au întâlnit fondatorii Felix Vögtle (Marketing, Managementul relațiilor cu Clienții și Resurse Umane) și Erik Heinelt (Producție, Inteligența Afacerilor și IT), iar compania a prins viață.

Acesta a fost începutul – încă trecut cu vederea de către public – a testelor detaliate și a seriilor de validare. Din iunie 2012 a început lansarea rapidă și largă pe piața internațională, prin care compania a devenit un jucător european competitiv și puternic. Din 17 septembrie 2013, specialistul în anvelope Delticom OE este parte a Delticom AG.

Cooperarea și împărtășirea resurselor permite obținerea celor mai înalte efecte ale sinergiei, iar ambele companii sunt capabile de a beneficia una de expertiza celeilalte.

Prin această achiziție, Consiliul de administrație primeste suport de la un nou membru prin Markus Bihler (Finanțe, Relații cu Investitorii și Dezvoltare Organizațională si de Globalizare), în septembrie 2013. De-a lungul carierei, el a lucrat ca și investitor privat la capitaluri proprii la Partnerii EQT în Munchen și Varșovia și la Grupul Blackstone din Londra. În vara anului 2013 el a fost implicat intr-un mod semnificativ în fuziunea dintre Delticom AG și Delticom OE. Felix Vögtle a lucrat după terminarea studiilor ca și Director General la Gimigames, o platformă pentru jocuri-puzzle, și deasemenea și în anturajul Rocket. Erik Heinelt a activat și el pentru Rocket Internet GmbH, înainte de Delticom OE, și a ocupat postul de Director general secund la Dafiti, o platformă de modă pentru piața sud-americană.

Ambasador de brand

Delticom OE a fost în partneriat din 2012 până în 2015 cu cvadruplul campion mondial de formula 1 Sebastian Vettel ca și ambasador de brand. Șoferul de formula 1 a fost personajul principal în reclamele spectaculoase și de divertisment a profesioniștilor în anvelope. Acestea au fost difuzate pe numeroase canale de televiziune din Germania, Austria, Olanda și Polonia.

Premii

Pentru Delticom OE, sfaturile obiective, orientarea către client și transparența sunt în prim-plan. TÜV(ITP) Saarland a oferit specialistului în anvelope, la categoria raport preț-performanță, cea mai înaltă evaluare “excelent” în segmentul platformelor de vânzări online de anvelope. Mai mult, recomandă Delticom OE ca si partener preferat al ADAC, oferind întotdeauna servicii de calitate în ceea ce privește cele mai recente rapoarte ale testelor și rezultatelor, pentru clienții săi.

Eticheta de calitate Magazin de Încredere, întemeiată de către Oficiul German pentru Protecția Consumatorilor, garantează manipularea în siguranță a informațiilor și datelor cumpărătorilor, certificând astfel protecția avansată a clienților, precum și nivelul de calitate al tirendo.ro.

Mai mult, certificarea SSL promite și ea securitatea datelor. Acesta este motivul pentru care consumatorii pot căuta, navigha și achiziționa în condiții avansate de siguranță pe pagina magazinului online.

Întrebari?

În cazul în care aveți întrebări suplimentare sau sunteți interesați de orice material de presă, vă rugăm să ne contactați la press@tirendo.com.

 

Așteptăm să ne contactați.

 

Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.ro Tel: 021 - 9551