Fulda
Atenție: Anvelopele se livrează fără jante
(Janta din imagine este doar pentru motive ilustrative.)
Fulda

Fulda SportControl 2 225/40 R18 92Y XL

Fulda

Fulda SportControl 2 225/40 R18 92Y XL

Fulda - Cauciucuri produse de Goodyear in segmentul de preturi medii.

Dimensiunea anvelopei
225/40 R18 92Y XL 
disponibilitate:
In stoc
Cauciucuri:
Cauciucuri de varăSo
Viteza:
Y: Aprobat până la 300 km/h
EAN:
4038526056283
Număr de articol:
R-419331
Eticheta pentru anvelope:
DEX:
EU
European Production
Pentru întrebări sau nelămuriri vă rugăm să ne contactați la support​@tirendo.ro
468,30 Lei
Prețul este per bucată și include TVA
Livrare gratuită*
Timpul de livrare este de 2 - 7 zile lucrătoare**
Perioadă de returnare de 14 zile
Peste 230 stații de montaj partenere

Adăugați un produs pentru comparare

  • Descriere
  • Eticheta
  • Specificații tehnice

Șofat sportiv pe carosabil ud și uscat. Pentru autoturisme de ultra-înaltă performanță..

SportControl 2 este anvelopa din gama de ultra-înaltă performanță (UHP) optimizată, concepută pentru șofatul sportiv. Beneficiați de o distanță de frânare mică pe carosabil uscat și de un control excelent pe carosabil ud. Vă veți bucura, de asemenea, de un consum redus de combustibil..

  • Performanță sportivă pe carosabil ud și uscat
  • Amprentă optimizată a benzii de rulare pentru randament kilometric ridicat
  • Înaltă tehnologie germană la un raport excelent calitate-preț

Distanță de frânare mică pe drumuri uscate

Frânați atunci când este nevoie. Designul modern al benzii de rulare permite o distribuție echilibrată a presiunii pe toată suprafața de rulare, asigurând un contact optimizat între anvelopă și drum..

Control excelent pe carosabil ud.

Conduceți cu încredere atunci când acest lucru contează cel mai mult. Canelurile multiple AquaFlow permit evacuarea eficientă a apei, în timp ce compusul cu conținut de silică al suprafeței de rulare este conceput să asigure tracțiunea pe drumuri ude..

Șofatul sportiv pe drumuri uscate

Beneficiați la maximum de autoturismul dvs. de ultra-înaltă performanță. Proeminențele progresive exterioare reduc deformarea benzii de rulare a anvelopei, asigurând o precizie mai mare a direcției la efectuarea de viraje..

Randament kilometric ridicat

Amprenta benzii de rulare și designul cavității optimizate (negru, lat, solid) permit o uzură mai uniformă a suprafeței de rulare, asigurând un randament kilometric ridicat..

Consum redus de combustibil

Construcția cu greutate redusă și tehnologia materialului compozit utilizată create pentru această anvelopă controlează consumul de combustibil, oferind economii pe întreaga durată de viață a anvelopei.

Etichetare UE anvelope / Clase de eficienta

Etichetare UE anvelope / Clase de eficienta

Uniunea Europeana a introdus prin ordonanta (nr. 1222/2009) etichetarea UE a anvelopelor in mod obligatoriu si identic pentru toate statele membre UE. Este valabila pentru anvelope de automobile, anvelope de utilitare usoare precum si anvelope pentru utilitare grele, care au fost produse dupa data de 01.07.2012.
Anvelopele sunt clasificate in etichetarea anvelopelor UE prin intermediul a trei caracteristici de performanta: eficienta in combustibil(litere de la A la G),aderenta pe umezeala (litere de la A la G)si externa emisie de zgomot(decibel).

Nu sunt afectate de marcarea cu etichete de anvelopa UE urmatoarele: anvelope resapate, anvelope profesionale Off-Road, anvelope de cursa,anvelope cu dispozitive suplimentare pentru imbunatatirea tractiunii cum ar fi d.e.anvelope cu nituri (spikes), pneuri de rezerva de tipul T, anvelope speciale pentru montarea pe vehicule, care au fost inmatriculate inainte de 1. octombrie 1990, anvelope cu viteza maxima admisa de 80 km/h,anvelope cu jante cu un diametru nominal mai mic sau egal cu 254 mm sau mai mare sau egal cu 635 mm.
Cu aceasta ordonanta, UE doreste sa promoveze pe de-o parte eficienta economica si ecologica in traficul stradal, precum si sa mareasca siguranta pe sosea, pe de alta parte sa ofere consumatorului mai multa transparenta a produsului si sa serveasca in acelasi timp ca ajutor activ de luare de decizii.
Specialistii critica faptul, ca eticheta de anvelopa UE reflecta prea putine caracteristici ale produsului. Anvelopele dispun de mult mai multe insusiri de produs importante si relevante pentru siguranta, cum ar fi insusiri de acvaplanare, stabilitatea rularii, durata de viata, caracteristici de frânare pe carosabil uscat si umed, comportamentul in conditii de iarna s.a..
Producatorii de anvelope atrag atentia asupra faptului, ca si in continuare rezultatele de testare ale diverselor institutii si reviste de specialitate ramân un mijloc important de informare pentru consumatorul final. Acestea testeaza de regula nu numai cele trei caracteristici de produs, inscrise pe eticheta de anvelopa UE, ci si pâna la 11 alte insusiri de produs, relevante pentru siguranta.

Marcă Fulda
Model SportControl 2
Dimension 225/40 R18 92Y XL
Lăţime 225
Tyre profile 40
Construction type R
Dimensiunea anvelopei 18
Indicele de încărcare a pneurilor 92
Indexul de viteză (Y)
With/Without Valve (TT/TL) Anvelopă care necesită cameră de aer
M/C Nu
*Preturile afisate sunt pe bucata si includ TVA si transport in România.
**Mai mult de 90% din comenzile plasate ajung la clienți în timpul de livrare specificat.

Inscrie-te la newsletter

Primiți știri și informații despre anvelope, oferte și concursuri

Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro Tel: 021 - 9551