Cu anvelopele Continental, ai prioritate la siguranță pe șosea


 

Durata campaniei: 21 Octombrie - 23 Noiembrie 2019


Anvelopele care intră în campanie sunt anvelopele de iarnă și all season marca Continental, indiferent de dimensiune și indice de viteză, atât autoturisme cât si 4x4 și van; pot fi achiziționate de la orice vânzător (inclusiv online) de pe teritoriul României.

Mecanismul de desfășurare este similar celui din cadrul promotiei pentru Vară 2019, după achiziționarea unui set de 4 anvelope Continental, participanții se pot înscrie in campanie prin intermediul paginii web www.promotie-continental.ro.

Toti utilizatorii a căror participare a fost validată (conform condițiilor de desfăsurare prevăzute in regulamentul campaniei) vor primi prin e-mail un voucher electronic de cumpărături eMAG, după cum urmează:

Pentru fiecare set de anvelope Continental 13-15" - oferim un voucher eMAG in valoare de 100 lei
Pentru fiecare set de anvelope Continental 16" - oferim un voucher eMAG in valoare de 150 lei
Pentru fiecare set de anvelope Continental ≥17" - oferim un voucher eMAG in valoare de 250 lei

Voucherele electronice vor fi distribuite direct participanților, prin e-mail, de către agenția parteneră Continental.

Formularul de înscriere in campanie cât și regulamentul sunt disponibile pe www.promotie-continental.ro începand cu 21 Octombrie 2019, când pagina va deveni activă.

Campania se adresează persoanelor fizice și persoanelor juridice (cu excepția celor care comercializează anvelope), în limita unei singure înscrieri; înregistrările multiple ale aceluiași participant (persoana fizică sau juridică) nu vor fi validate.

Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro Tel: 021 - 9551