Noua anvelopă Bravuris 5HM

Noua anvelopă Bravuris 5HM

Performanță de lungă durată. Descoperă entuziasmul fiecărei călătorii.

Prin utilizarea compușilor care asigură un randament kilometric superior, noua anvelopă Bravuris 5HM oferă o performanță excepțională, rezistență redusă la rulare și o aderență adecvată.

Cumpărați acum ›

Amestec „High Mileage” pentru o durată lungă de viață

Randament kilometric excepțional.

Anvelopa Bravuris 5HM este fabricată din compuși care asigură un randament kilometric excepțional. Prin utlizarea unei tehnologii polymer care asigură un nivel superior al rezistenței la abraziune. Prin inovațiile design-ului căii de rulare cu caneluri - și a nervurilor optimizate - se facilitează o rulare adecvată si confortabilă. Echilibrul profilului optimizează distribuția presiunii ceea ce ajută la evitarea uzurii neuniforme și la un randament kilometric excepțional!

Performanță adecvată și pe carosabil uscat.

Prin utilizarea compușilor silica de ultimă generație, anvelopa Bravuris 5HM asigură o performanță de top în ceea ce privește rezistența la rulare dar și a aderenței. Secțiunile închise și design-ul nervurilor îmbunătățesc rigiditatea profilului ceea ce conduce la aderență fermă și un control sporit al direcției.

Rezistență redusă la rulare

Rezistența redusă la rulare este facilitată de utilizarea compușilor flexibili și cu o rezistență la temperaturi ridicate - alcătuiți din componente de vulcanizare îmbunătățiți. Cu un design optimizat al profilului - se minimizează deformarea anvelopei și se previne acumularea căldurii. Design-ul si compoziția anvelopei prezintă următoarele avantaje: mai puțină frecare, rulare mai eficientă și confortabilă realizându-se astfel un consum mai redus de combustibil. În cele din urmă este o opțiune de reducere a costurilor si îmbunătățire a performanței.

Anvelopele Barum - o alegere bună.

Versatilitate și rezistență la un preț avantajos, durată lungă de viață și echilibru în mers. De peste 70 de ani, anvelopele Barum reprezintă partenerul perfect.

Sub egida concernului Continental, Barum produce astăzi în cele mai moderne fabrici din Europa. Barum este acum unul dintre cei mai importanți producători de anvelope din lume și respectă întocmai mottoul mărcii: »Anvelope bune. Prețuri bune.«

Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.ro Tel: 021 - 9551